Skladový B2B portál

Skladový B2B portál

Představovat v dnešní době široce pojem B2B již není potřeba. Stručně se dá říci, že se jedná o dlouhodobý obchodní vztah mezi velkoobchodními partnery. Zároveň se ovšem s tímto pojmem můžeme potkat také jako se softwarovým řešením. To může mít různé podoby např. dle zaměření firmy, či dle rozsahu poskytovaných služeb. A přesně jedno takovéto B2B softwarové řešení jsme připravili pro našeho zákazníka.

Společnost Rybka se zabývá především doručováním zásilek všech typů s hlavním zaměřením na silniční nákladní dopravu v rámci EU. Mezi další okruh jejích činností patří také pronájem skladových prostor. A právě pro oblast skladování jsme vytvořili webovou aplikaci, která slouží pro jednoduchou a efektivní komunikaci mezi společností Rybka a jejími zákazníky.

Jedná se o webový portál, který je propojen s informačním systémem FLORES. Firmy, které si pronajímají skladové prostory, mají díky němu kdykoliv a odkudkoliv jednoduchý přístup k informacím o svém uskladněném zboží. Naším cílem však nebylo pouze poskytnout zákazníkům informativní pohled o skladových zásobách, ale chtěli jsme zefektivnit celý proces týkající se skladové logistiky. Je potřeba ze skladu zboží expedovat nebo naopak přijmout na sklad novou dodávku zboží?

Díky aplikaci mohou zákazníci jednoduše zadat požadavek, který je online přenášen do informačního systému. Zde se tyto požadavky zobrazují zodpovědným osobám, které dle termínů dále zajišťují potřebné procesy. Mohou tak naplánovat potřebné personální zdroje, ale i například zarezervovat potřebou techniku. Samozřejmostí je práce s pozicovaným skladem, šaržemi či expiracemi skladovaného zboží.

Máte zájem o Informační systém FLORES?

Reference

Naší misí je trvalá podpora zákazníků v růstu

Zákaznická podpora

Zákaznická podpora

Pracovní dny 8:00 - 16:00